google-site-verification=wgFsh1Vn0BCT6Zhre-kLPY3fJ6dpAboh3nkJzppcJrc

Όροι Εκμίσθωσης Οχήματος

Άδεια οδήγησης

Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο. Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποδεκτή άδεια οδήγησης ανά χώρα κάντε κλικ εδώ.

Τρόπος πληρωμής

Όλες οι κρατήσεις εξοφλούνται κατά την πρώτη ημέρα ενοικίασης. Για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται πάντα πιστωτική κάρτα, ως εγγύηση, ακόμα και αν ο ενοικιαστής εξοφλήσει την ενοικίαση με μετρητά.Αυτή η κάρτα πρέπει να είναι στο όνομα του κύριου οδηγού.

Τροχαίες Παραβάσεις

Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

Αφαίρεση  πινακίδων

Στην περίπτωση που κατά την διάρκεια της ενοικίασης αφαιρεθούν οι πινακίδες από οποιαδήποτε δημόσια αρχή, ο μισθωτής θα χρεώνεται, πέραν του προστίμου και την ενοικίαση μέχρι την παραλαβή των πινακίδων από την αρμόδια αρχή.

Πολιτική καυσίμου

Τα καύσιμα πληρώνονται απο τον πελάτη και το όχημα θα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμων που παραδόθηκε. Δεν επιστρέφονται και δεν συμψηφίζονται χρήματα για επιπλέον καύσιμο στο ρεζερβουάρ.

Παράδοση – Παραλαβή

Η παράδοση και η παραλαβή του οχήματος γίνονται στην έδρα της επιχείρησης και εντός του ωραρίου  λειτουργίας της. Επίσης παραδόσεις και παραλαβές, γίνονται εκτός της έδρας, κατόπιν συνεννόησης .

Παραδόσεις εκτός ωραρίου λειτουργίας

 Ενοικιάσεις αυτοκινήτων εκτός ωραρίου λειτουργίας γίνονται, κατόπιν συνεννόησης κατά την κράτηση και η χρέωση είναι 23€, πλέον ΦΠΑ.

Πρόωρη Επιστροφή

Σε περίπτωση που το μισθωμένο όχημα επιστραφεί πριν την ημερομηνία λήξης της κράτησης, δεν θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Παιδικά καθίσματα

Υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά καθίσματα για όλες τις ηλικίες, σύμφωνα με το βάρος, με ένα επιπλέον κόστος 3€ ανά ημέρα (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο πληρώνεται τοπικά. Ίδια χρέωση ισχύει και για δεύτερο παιδικό κάθισμα. Η τοποθέτηση ελέγχεται από το γονέα ή κηδεμόνα.

Αλλαγές τύπου οχήματος

Σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις, η εταιρεία έχει δικαίωμα να αλλάξει τον τύπο του αυτοκινήτου και να προσφέρει ένα διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης, με ένα αντίστοιχης η μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αντικατάσταση Οχήματος

Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκίνητου από μη υπαιτιότητα του οδηγού – ενοικιαστή, η εταιρεία μας εγγυάται την άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκίνητου από υπαιτιότητα του οδηγού– ενοικιαστή, η εταιρεία μας εγγυάται την αντικατάσταση του αυτοκινήτου, μόνο σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα.

Οδική Βοήθεια

Σε όλα τα οχήματα παρέχεται 24ωρη οδική ασφάλεια.  Τα στοιχεία επικοινωνίας της οδικής βοήθειας αναγράφονται σε φυλλάδιο  εντός του οχήματος.

Εσωτερικό αυτοκινήτου

Σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με το εσωτερικό του σε κατάσταση που δεν επανέρχεται με απλό καθαρισμό, (καθίσματα, οροφή, πάτωμα με λεκέδες απο αλάτι, άμμο, τρίχες κλπ), ο μισθωτής θα επιβαρύνετε με το ποσό των 50€. Σε περίπτωση φθοράς με υπαιτιότητα του μισθωτή (π.χ. κάψιμο), θα υπάρχει αντίστοιχη χρέωση αναλόγως της ζημιάς.

Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού

Στην περίπτωση που κατά την διάρκεια της ενοικίασης απολεσθεί ή καταστραφεί το κλειδί, ο μισθωτής θα χρεώνετε το πόσο που θα απαιτεί ο εκάστοτε κατασκευαστής του αυτοκινήτου ή αντιπρόσωπος του.

Aκυρώσεις κρατήσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την άφιξη σας  επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής 100%. Για οποιαδήποτε ακύρωση σε λιγότερο χρονικό διάστημα των δεκαπέντε (15) ημερών παρακρατείται το 30% (προκαταβολή) από το συνολικό ποσό της ενοικίασης. Αλλαγή για ώρα, ημερομηνία και κατηγορία αυτοκινήτου μπορεί να γίνει έως και 48 ώρες πριν την μίσθωση ή της αλλαγής που πρόκειται να γίνει, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας

Ασφάλειες & Ποσά ευθύνης

Η Βασική Ασφαλιστική κάλυψη για το ενοικιαζόμενο όχημα περιλαμβάνει:
Κάλυψη προς Τρίτους

 • Καλύπτει ασφαλιστικά θάνατο και σωματικές βλάβες τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των επιβαινόντων στο όχημα της CAR4U (εκτός του οδηγού του αυτοκινήτου της CAR4U) μέχρι το ποσό των 1.220.000 € ανά θύμα καθώς και υλικές ζημιές τρίτων, μέχρι το ποσό των 1.220.000€ ανά ατύχημα.
 • Υλικές ζημιές απο ανασφάλιστο όχημα μέχρι το ποσό των 30.000 €.
 • Θραύση κρυστάλλων.
 • Οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος.

Ασφάλεια ατυχήματος (CDW)

Περιορίζει το ποσό ευθύνης ζημιών από 600 € έως 950 € ευρώ ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.

 • Απαιτούμενη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η ασφάλιση δεν καλύπτει τις ζημιές στα ελαστικά,τις ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος καθώς και την φθορά εσωτερικού σαλονιού αυτοκινήτου, και την απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων. 

Δεν καλύπτονται σε κανένα πακέτο ασφάλισης

 • Ζημιές στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου 
 • Πρόστιμα που προκύπτουν από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. 
 • Μηχανικές βλάβες με υπαιτιότητα του ενοικιαστή 
 • Ζημιές σε εξωτερικούς καθρέπτες 
 • Ζημιές στα ελαστικά, ζάντες ή τάσια 
 • Ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου 
 • Ζημιά ή απώλεια κεραίας 
 • Ζημιές που προκλήθηκαν κατά την παράνομη ή μη σύμφωνη με το παρόν χρήση 
 • Ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη χρήση του οχήματος, σε χωματόδρομο, παραλία, δασική έκταση ή σε άλλο σημείο εκτός ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου.
 • Zημιές που προκλήθηκαν από οδηγό μη δηλωμένο, ή οδηγό που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. 
 • Έξοδα φακέλου ατυχήματος (20€) Fixed. 

Φόροι

Στις τιμές μας περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Συχνές Ερωτήσεις

Ερώτηση: Ποιά είναι η ελάχιστη και ποιά η μέγιστη ηλικία για την ενοικίαση αυτοκινήτου;

Η ελάχιστη ηλικία για την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι τα 24 έτη και η μέγιστη τα 70 έτη.

Ερώτηση: Τι έγγραφα θα χρειαστώ κατά την παραλαβή του οχήματος που θα νοικιάσω;

Τα έγγραφα που θα ζητηθούν από τον οδηγό, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου είναι τo δίπλωμα οδήγησης, η πιστωτική κάρτα και το διαβατήριο ή η ταυτότητα. Όλα τα παραπάνω πρέπει να εμφανίζουν το όνομα του οδηγού. Η άδεια του οδηγού του μισθωμένου αυτοκινήτου πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημερομηνία ενοικίασης. Χωρίς τα παραπάνω έγγραφα δε μπορεί πραγματοποιειθεί η μίσθωση.

Ερώτηση: Μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο με την χρήση του διπλώματος που χρησιμοποιώ και στην χώρα μου;

Ο οδηγός πρέπει είτε να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης που να έχει εκδοθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε κάτοχος Διεθνούς Άδειας Οδήγησης. Η Διεθνής Άδειας Οδήγησης πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το δίπλωμα οδήγησης της χώρας του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ερώτηση: Ποια είναι η διαδικασία παραλαβής και παράδοσης του οχήματος;

Παραλαβή Οχήματος:

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας συντάσσεται το μισθωτήριο συμβόλαιο και πραγματοποιείται έλεγχος του αυτοκινήτου από τον πελάτη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας. Υπάρχουσες ζημιές ή φθορές συμφωνούνται και σημειώνονται επιτόπου επάνω στο συμβόλαιο προτού την υπογραφή.

Παράδοση  Οχήματος:

Κατά την παράδοση (επιστροφή) του οχήματος πραγματοποιείται έλεγχος του αυτοκινήτου από τον πελάτη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας. Νέες ζημιές ή φθορές (ανεξάρτητα από ποιον προκλήθηκαν) πληρώνονται επιτόπου από τον αναφερόμενο στο συμβόλαιο οδηγό του οχήματος. Το ύψος της ζημιάς κοστολογείται από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρίας μας και συνυπολογίζεται με την ασφαλιστική κάλυψη που είχε επιλεχθεί κατά την ημέρα της παραλαβής.

Ερώτηση: Μπορεί να οδηγήσει κάποιος άλλος το ενοικιασμένο αυτοκίνητο;

Το ενοικιασμένο αυτοκίνητο είναι κανονικά ασφαλισμένο μόνο για το πρόσωπο που κάνει την ενοικίαση. Εάν θέλουν και άλλοι να οδηγήσουν το αυτοκίνητο, πρέπει να προστεθούν στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο. Ο πρόσθετος οδηγός παρέχεται δωρεάν.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο όριο χιλιομέτρων; 

Η  Car4U προσφέρει στους πελάτες απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς επιπλέον χρέωση εντός του νησιού της Άνδρου.

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Ο ενοικιαστής μπορεί να πληρώσει με μετρητά, πιστωτική κάρτα, χρεωστική η τραπεζική κατάθεση. Δεν παρακρατείται ποσό από την κάρτα σας για εγγύηση ενοικίασης οχήματος. Η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας για εγγύηση της ενοικίασης, ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά είναι υποχρεωτική για λόγους ασφάλειας.

Ερώτηση: Χρειάζεται κάποια προκαταβολή για να ολοκληρωθεί η κράτησή μου;

Προκειμένου να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε κράτηση, πρέπει να προηγηθεί προκαταβολή ίση με το 30% του συνολικού ποσού.

Ερώτηση: Μπορώ να παρατείνω την ενοικίαση κατά τη διάρκειά της;

Είναι εφικτό να συμβεί αυτό, εφόσον απευθυνθείτε άμεσα στο γραφείο μας και υπάρχει διαθέσιμο το όχημα για τις ημέρες που θέλετε.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας μπορείτε είτε μέσω τηλεφώνου καλώντας στο γραφείο μας  είτε μέσω της αποστολής email. Θα σάς ενημερώσουμε εάν υπάρχουν ακυρωτικά έξοδα κράτησης.

Ερώτηση: Τι συμβαίνει αν επιστρέψω το μισθωμένο όχημά μου με κάποια καθυστέρηση;

Σε περίπτωση καθυστερημένης επιστροφής του αυτοκινήτου, παρακαλώ καλέστε μας. Η ίδια προϋπόθεση ισχύει και για οποιαδήποτε καθυστέρηση κατά την παραλαβή.

Ερώτηση: Τι θα κάνω αν χρειαστώ οδική βοήθεια;

Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να μας καλέσετε άμεσα προκειμένου να βοηθήσουμε δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Ερώτηση: Μπορώ να καπνίσω μέσα στο αυτοκίνητο;

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά  σε όλα τα οχήματα της εταιρίας μας. Υπάρχει ειδική χρέωση καθαρισμού στον ενοικιαστή, εάν το όχημα που έχει επιστραφεί απαιτεί ειδική φροντίδα για την εξάλειψη κάθε ένδειξης καπνίσματος.

Ερώτηση: Μπορώ να πάρω το σκύλο ή τη γάτα μου στο αυτοκίνητο;

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, σε ορισμένα οχήματα μόνο (όπως σκύλοι οδηγοί ή υπηρεσίας) στις οποίες πρέπει να υπάρχει έγγραφη άδεια από την Car4u.

Ερώτηση: Πού μπορώ να παρκάρω;

Μπορείτε να παρκάρετε σε ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης της Car4u, που βρίσκεται στο Μπατσί. Σε όλο το νησί υπάρχουν δημοτικά parking όπου η στάθμευση είναι ελεύθερη.

Φορτώνει…
 • Fiat Panda 1100cc + 1200cc

  Το γνωστό σε όλους και ευέλικτο Fiat Panda διαθέσιμο σε κινητήρες 1100cc και 1200cc θα σε ταξιδέψει σε όλη την Άνδρο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

 • Suzuki Celerio 1000cc

  Φιλικό, οικονομικό και ακούραστο το νέο Suzuki Celerio διαθέσιμο σε κινητήρa 1000cc θα σε ταξιδέψει σε όλη την Άνδρο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

 • Hyundai i20 1100cc

  Η δεύτερη γενιά του i20 της Hyundai διαθέσιμο σε κινητήρα 1100cc θα σε ταξιδέψει σε όλη την Άνδρο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

 • Hyundai i20 CRDI 1120cc

  Η δεύτερη γενιά του i20 της Hyundai διαθέσιμο σε κινητήρα 1120cc CRDI θα σε ταξιδέψει σε όλη την Άνδρο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

 • Toyota Yaris 1400cc Diesel

  Πρακτικό, ευκολοδήγητο και οικονομικό, το Toyota Yaris θα σε ταξιδέψει σε όλη την Άνδρο με ασφάλεια, αξιοπιστία και οικονομία.

 • Daihatsu Terios SUV 4X4 1500cc

  Αξιόπιστο και σκληροτράχηλο το γνωστό Daihatsu Terios διαθέσιμο σε κινητήρa 1500cc θα σε ταξιδέψει σε όλη την Άνδρο με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πάνω
 • Fiat
 • Suzuki
 • Hyundai
 • Toyota
 • Daihatsu